Намери ни
To Top

Бомба в Мадрид! Реал обяви цената на Роналдо, сумата е покъртителна

Флорентино Перес обяви цената на Кристиано Роналдо. Сега на ход са Манчестър Юнайтед и Челси. Сумата, която иска Реал е ясна. Белия балет ще се раздели със суперзвездата си, ако получи точно определена от Перес покъртителна цена.


Информацията идва от London Evening Standard. Изданието се позовава на свои източници в Испания. Според английската медия Перес ще излезе с официално изявление тези дни по повод сериозния интерес на Ман Юнайтед и Челси към Роналдо.

Позицията на боса на Реал Мадрид е следната:

Реал няма никакво намерение да продава Кристиано Роналдо. Желанието на Мадрид е той да остане в клуба до края на дългосрочния си договор. Интерес към него не може да бъде стопиран, но единственият начин да се разделим с Роналдо е да бъде активирана клаузата му за откупуване.

Сумата заложи на във въпросната клауза е точно 1 милиард евро. Толкова е цената на Роналдо, според Перес. Белите нанасят звучен удар по интересите на Манчестър Юнайтед и Челси към Кристиано.

Интересно е какво ли ще е мнението на Жорже Мендеш. На Острова визират, че агентът на CR7 има огромно желание следващото лято Роналдо да се завърне в Юнайтед, но Перес е на друго мнение.

Ощр от категория Тема на деня