Намери ни
To Top

УЕФА прекали! Сериозни проблеми за Лудогорец заради безумие на Централата

Безумие на УЕФА води до сериозни проблеми за Лудогорец. Централата реши да покаже своята строгост срещу тим с на практика никакво лоби. Сектор А на „Васил Левски“ е затворен за мача с Реал в Шампионска лига, което поражда редица неприятни моменти за зелените.

Освен финансофи загуби, ще се претърпят и организационни, непредвидени промени.


Всичко става заради кратка размяна на обиди между фенове на Стяуа и Лудогорец. Едва ли има и 1 привърженик на двата тима, който се чувства лично засегнат, но централата санкционира строго балканските отбори.

Стартът на продажбата на билетите за домакинските мачове на Лудогорец в груповата фаза на турнира Шампионска лига е отложен за 20 септември, обявиха орлите. Причината е санкцията на УЕФА.

Пакетните билети за домакинските мачове на Лудогорец срещу Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул трябваше да са в продажба от 12 септември.

Поради затварянето на сектор „А“ на Националния стадион „Васил Левски“ от УЕФА и последвалото обжалване от страна на адвокатите на Лудогорец се налага забавяне. От ПФК Лудогорец гарантират, че отлагането старта на продажбата на билетите по никакъв начин няма да се отрази при тяхната продажба и дистрибуция.

До 20 септември от Лудогорец  няма да отпечатват никакви билети за предстоящите мачове в група B на Шампионска лига.

Свободната продажба за мача с Реал (Мадрид) започва на 25 септември.

Ощр от категория Тема на деня