Намери ни
To Top

Скандален бек се разбра с Манчестър Юнайтед

Универсалният бранител на ПСЖ и котдивоарски национал Серж Орие договори личните си условия с Манчестър Юнайтед, съобщиха британските медии.

24-годишният краен защитник, който по правило е десен бек, но може да играе и като ляв, както и в центъра на отбраната, получи зелена светлина от „Парк де Пренс” да си търси нов клуб заради проблеми с дисциплината (през 2016 г. той обиди своя треньор Лоран Блан, а миналия сезон вбеси и наследника му Унай Емери, подговяйки се почти 10 минути за влизане на терена като резерва).

Точно своеволията обаче могат да осуетят преминаването на Орие на „Олд Трафорд”, тъй като той има забрана да напуска Франция, защото освен всичко удари полицай пред нощен бар в Париж през миналата година.


Делото е насрочено за седми август и след него ще стане ясно дали трансферът в Манчестър Юнайтед може да стане факт.

Ако това се случи, то скандалният футболист ще се превърне в четвъртото лятно попълнение на „червените дяволи” след Ромелу Лукаку, Виктор Линдельоф и Неманя Матич.

Жозе Моуриньо сподели наскоро, че би искал да подсили състава си и с крило, навярно визирайки Иван Перишич, но би „разбрал ръководството”, ако сделката се провали.

Според италианските медии Интер иска Антони Марсиал, за да се раздели с хърватския си национал, а Специалния отказва подобна сделка.

Ощр от категория Трансфери