Намери ни
To Top

Кристиано: Нямам право да кажа какво мисля за трансферите на Реал, но…

Лидерът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо направи изключително интересно изказване, свързано с трансферната политика на клуба, направена през изминалото лято.

На „Бернабеу“ бяха привлечени Тони Кроос, Хамес Родригес и Хавиер Ернандес. Напуснаха Алваро Мората, Анхел Ди Мария и Шаби Алонсо.

„Имам определено мнение по въпроса, но не мога винаги да казвам какво мисля.


Иначе утре вестниците ще гръмнат, а аз не желая това. Но, ако аз бях шефът и решавах нещата, нямаше да постъпя така. Но щом президентът смята, че е по-добре за отбора да подпише с играчите, които взе, както и да остави други да си тръгнат, трябва да уважим решението му и да го подкрепим“, заяви Роналдо, цитиран от мадридското издание „Марка“.

„Ди Мария и Шаби Алонсо бяха много важни за нас, но вече ги няма и трябва да бъдем доволни от новите. Сигурен съм, че ще се впишат добре в отбора“, допълни португалецът.

Факт е, че с новите играчи ще се промени и стилът ни на игра. Той може да се промени както към добро, така и към лошо. Дано да е за добро, защото става дума за играчи от много високо ниво. Нормално би било да се адаптират добре“, обясни още Кристиано Роналдо.

Ощр от категория Трансфери