Намери ни
To Top

Ужас! Разтърсваща драма! Ето защо се е самоубил известният футболист Стефан Лулчев (шокиращи разкрития)

Стефан Лулчев се е самоубил заради семейна драма. Бившият футболист на ЦСКА и „Локомотив“ (Пловдив) не успял да понесе развода със съпругата си Елена.

Това подозират разследващите органи под Тепетата. 46-годишният полузащитник посегна на живота си в понеделник сутринта.


Той бе открит от собствената му майка, обесен на каиш в хале в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Лулчев си направил примка от колан на кран за вдигане на товари и увиснал на метална греда, сочи разследването.

Малко преди това нищо не предващавало трагедията. Стефан пил кафе с бивши съотборници от „Локо“. „Отивам да товаря камиона“, били последните му думи на изпроводяк.

Лулчев работел в района на търговските помещения в „Кючук Париж“, където зареждал склад за захарни изделия. Според близките му бизнесът вървял отлично и никой не е чул да е бил затънал в борчове. Въпреки това в Пловдив се знае, че Стефан имал хазартна зависимост.

От няколко години футболистът бил разведен със съпругата си, от която има 15-годишен син. За Елена под Тепетата се говори, че преди да вземе фамилията Лулчева била любовница на покойния Николай Попов-Мартеницата, бивш бос на „Локомотив“, пише столичен седмичник.

Проблемите в разпадналото се семейство стигнали до там, че Стефан напуснал дома си и съпругата си, за да живее в каравана в двора на дома на майка си, макар да нямал финансови проблеми. След развода се променил много и се затворил в себе си. Тръгнал и по психиатри, но и те не му помогнали.

Ощр от категория Акценти