Намери ни
To Top

„Два отбора в една борба“, ето как ЦСКА ще подкрепи Стяуа

Солидна българска помощ ще получи тимът на Стяуа Букурещ в предстоящия решаващ сблъсък от плейофния кръг на Шампионската лига срещу Лудогорец.

Крайни ултраси на ЦСКА, които членуват във фейсбук страницата “Фен клуб Сектор Г”, стягат здрава подкрепа за “Стяуа” в утрешния сблъсък с “Лудогорец” в реванша от квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига, съобщава „24 часа“.

“Всеки, който иска да подкрепи нашите приятели от SudSteaua.ro в сряда, нека си закупи билет за мача, за сектор “А” на Националния стадион “Васил Левски”, пише в апела на запалянковците на “червените”.


Освен това феновете на ЦСКА призовават хората, които си купят билет, да си вземат и облекат специална черна фланелка с напечатана щампа специално за мача срещу българския шампион. На тениската са изобразени емблемите на “Стяуа” и ЦСКА, а отгоре грее надпис на английски:“ Два отбора в една борба!”
“Фен клуб Сектор Г” организира и екскурзия за гостуването на ЦСКА на “Локо” в Пловдив, което ще е в събота от 20 часа на “Лаута”.

Пътуването ще бъде с автобус, като цената е 10 лв. за хора с членски карти и 15 лв. за феновете без карти. Тръгването е в 16,30 часа от паркинга на стадион “Българска армия”. Заплащането става на място при отпътуването.

Ощр от категория Футбол