Намери ни
To Top

ЦСКА вдига контузените за Лудогорец

Контузените играчи на ЦСКА има голяма вероятност да бъдат на линия за мача с Лудогорец следващия уикенд. Халфът Петрус Бумал и нападателят Фернандо Каранга ще се подготвят с отбора още в началото на следващата седмица, разкри наставникът на „червените“ Стамен Белчев.

„В събота и неделя ще почиват момчетата и след това ще имат по една тренировка до мача с Лудогорец. Петрус Бумал имаше леки болежки от предишния ни мач и затова сега го пазихме.


При Каранга се подобряват нещата и още в понеделник ще се включи с отбора. Тогава ще преценим колко да го натоварваме“, заяви Белчев.

Той говори след проверката на „червените“ с Монтана, която трябваше да уплътни паузата в шампионата за тима му. В нея участваха и доста млади момчета, от чието представяне треньорът е доволен.

„Всяка една проверка е добре дошла в този период, тя беше полезна. Преди почивката играха повече момчета от първия отбор, имаше повече динамика тогава. Седмицата е тежка като натоварвания за отбора и затова се наруши накрая организацията ни.“

„От цялостното представяне на юношите видях раздаване и желание за игра. Но да не забравяме, че част от тях са играли за юношеските формации в четвъртък по 90 минути и има умора у тях, което е нормално. Но съм доволен. Валентин Антов се представи добре, доволен съм, беше стабилен. От всички съм доволен“, завърши Белчев.

Ощр от категория Футбол