Намери ни
To Top

Моуриньо към Йозил: Ти си ревльо, не се нуждаем от теб

Най-четеният германски вестник Bild публикува екстракти от автобиографията на Месут Йозил, озаглавена „Магията на играта“. Тя ще излезе на пазара на 16 март. В книгата германският техничар разказва за бурна дискусия с Жозе Моуриньо по време на престоя на двамата в Реал Мадрид. Специалния нападнал словесно полузащитника след края на първото полувреме.


„Мислиш си, че два добри паса са достатъчни? Мислиш ли, че си толкова добър, че успеваемост от 50% ти е достатъчна“, заявил укорително португалецът.

„Погледна ме с тъмнокафявите си очи. Това беше поглед между двама боксьори преди първия първия рунд. Той очакваше моя отговор. В този момент го мразех, макар че в действителност му се възхищавах“, споделя футболистът на Арсенал. „Искам да играя както ти знаеш. Искам да се бориш за топката. Знаеш ли как да се бориш за спорна топка? Не? Ще ти покажа!“ След това се изправи на пръсти, прибра ръцете до тялото си и започна да подскача из съблекалнята“, разказва Йозил.

Месут също се ядосал и креснал: „Щом си толкова гениален, играй ти! Ето ти, облечи фланелката! Ето ти я. Късмет“. Реакцията на Жозе също не закъсняла: „Отказваш ли се? Страхливец. Какво искаш? Да те изкъпя с топла вода и да ти измия косата ли? Искаш ли да си сам или предпочиташ да покажеш на твоите съотборници и фенове какво можеш? Ти си ревльо, отивай под душовете. Не се нуждаем от теб“, споделя още световният шампион с Германия.

Ощр от категория Трансфери