Намери ни
To Top

Енрике здраво стъпил на земята преди реванша с Атлетико

Наставникът на Барселона Луис Енрике демонстрира реална преценка преди реванша за Купата на Краля срещу Атлетико Мадрид. Специалистът каза, че ако някой от възпитаниците му реши, че всичко вече е направено, каталунците ще имат проблеми. Барса води след първия мач с 2:1. Ответният двубой е на „Камп Ноу“ във вторник, 7 февруари, от 22.


00 часа.

„Двубоят, който ни предстои, е от сериозно значение. Все пак ще играем пред нашите фенове. Обстоятелствата ни дават предимство, но ние сме длъжни да покажем максимално добра игра и да минем напред. Чудесно е, че ще имаме подкрепата на нашите привърженици. Генерално погледнато, винаги е било така на нашия стадион. Ако някой обаче реши, че всичко е готово и сме се класирали, ще имаме проблеми“, каза Луис Енрике.

„Не мисля, че в момента отборът ми играе най-добре. Смятам, че винаги сме имали силен състав, който се е раздавал максимално. Сезонът трябва да мине, за да давам оценки. Целта ни е да спечелим всички титли и затова искаме да се класираме за финала за Купата“.

Запитан за отсъствието на Неймар, Енрике сподели: „Мога ли да направя нещо, за да променя ситуацията? Щом като не, защо да хабим енергия в приказки на тази тема“.

„Пике е много по-добре, решението да го извадим от игра срещу Билбао преди болката да се увеличи, бе добро. Ще бъде на разположение. Но все пак утре ще вземем финалното решение дали да го включим“, отбеляза още Енрике.

Ощр от категория Футбол