Намери ни
To Top

Джейми Фокс използвал задушаващ ключ, за да се справи се срещу нападател

Известните личности, без значение колко пари, власт и влияние притежават, често имат навика да бъдат на грешното място в грешното време. Проблемна ситуация възникнала скоро с актьора Джейми Фокс, докато бил на вечеря в известен ресторант в Лос Анджелис. Той и приятелите му си прекарвали добре докато до тях не дошъл мъж, който видимо имал сериозен проблем с нивото на шума, идващ от масата на холивудската звезда и антуража му. Според свидетели на свадата той се обърнал към тях с думите:

„Не искате да се закачате с мен… аз съм от Ню Йорк!”Последвали множество размени на обиди и жителят на Голямата ябълка сграбчил Фокс и го избутал от стола му.


Според други свидели той директно се засилил и се блъснал в него. Чернокожият актьор преобърнал ситуацията и успял да се добере до гърба на нюйоркчанина. Така той съумял да наложи ключ, широко известен сред публиката на ММА и бразилското джу джицу – Rear Naked Choke.Видеото от ресторанта в Лос Анджелис е с доста лошо качество и не може да се разбере как останалите клиенти на ресторанта са разтървали ядосаните мъже. Единственото, което личи доста ясно, е че за кратът период от време Джейми Фокс се е справил със своя нападател.

Завършекът на конфликтната ситуация не е особено учудващ поради факта, че Фокс е повече от запознат със смесените бойни изкуства. Той е огромен почитател на бившия шампион в полу-тежка категория на UFC Чък Лидел и е приятел с Холи Холм – жената, която първа доказа, че Ронда Раузи може да бъде победена.Макар и с не особено задълбочени познания в хватовите бойни изкуства като бразилското джу джицу и граплинга, Джейми Фокс е успял да неутрализира нападателя си, и което е по-важно – измъкнал се е невредим от опасната ситуация!

Ощр от категория Бойни Спортове