sportove.net

Пълно объркване: Кой казва истината

Новият помощник-треньор на ЦСКА-София Стефан Генов говори пpeд вестник “Тема Спорт” относно това как се е стигнало go преминаването му на стадион “Българска армия” за втори път в неговата кариера. Преди време Генов помага и на Христо Стоичков, който се задържа много малко като наставник на автентичния ЦСКА.

“Стоичков ми се обади и ме покани. Познаваме се с него от доста време, макар че не мога да кажа, че се чуваме редовно.


Спрели са се на мен и това е. Дано станат нещата този път, а не както през 2013 година да не се задържа. Мисля, че шефовете на клубовете се разбират в момента”, заяви Генов.

Един от основните акционери на ЦСКА-София – Христо Стоичков взе отношение по скандала между “червените” и Пирин. Тимът от Благоевград обвини ръководството на “червените” в некоректно поведение.

Стоичков отрече да има нещо общо с привличането на Генов, а самият треньор твърди, че точно Камата го е поканил.

“Искам да помоля Пирин и лично директора Венко Попов да кажат дали аз съм се обаждал от името на ЦСКА за привличане на Стефан Генов. Няма да позволя името ми да се забърква в лъжи!”, заяви Стоичков пред “Труд”.


Опитайте приставката на Sportove.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.