Намери ни
To Top

Показно убийство разтресе всички! Убиха мъжът, който нокаутира Кобрата

Показно убийство разтресе всички. Убиха мъжът, който нокаутира Кобрата! Жалко е, че подобно нещо се случва в 21-и век, а историята е покъртителна и поучителна.

В средата на 90-е години Кубрат Пулев претърпява един от малкото нокаути в кариерата си. Според информация на Блиц тогава на лагер като юноша Кобрата е разгромен от Димитър Стоянов.


Митко е талантливо момче, на което всички предричат голямо спортно бъдеще. Боксьорът, който носи прякора Лудия обаче предпочита да смени спорта и се захваща с ММА.

Заради атрактивния си и агресивен стил на игра той бързо се превръща в любимец на публиката в прохождащия тогава у нас спорт, отбелязва Plovdivlive.

През 2005 година заедно със свои приятели, Лудия организира първата галавечер по свободен бой в пловдивския панаир, която преминава при огромен интерес. В края на същата година Стоянов е в основата на създаването на българската федерация по ММА.

През 2006 година Митьо Лудия се отказва от активна спортна кариера и се захваща с бизнес със заложна къща.

Късно вечерта вчера в ресторант в Пловдив Димитър Стоянов е убит показно. Той е разстрелян. Така в 21-век в държавата ни се извършва поредното показно убийство – на един голям спортен талант.

Може би единственият мъж в България, нокаутирал Кубрат Пулев си отива по трагичен начин.

Стоянов е баща на 2 дъщери. Според полицията лихварският бизнес е в основата на драматичните събития.

Остава да си зададем въпросите – защо в България все повече големи таланти напускат спорта и как е възможно в 21-век страната ни да е раздирана от показни разстрели, както през последните дни?

Държавата е разтърсена и има нужда от незабавни мерки!

Ощр от категория Акценти