Намери ни
To Top

Тотална мистерия около трансфера на Ди Мария, Юнайтед, Байерн, ПСЖ, Верати и Кавани замесени

Трансферната ситуация с аржентинеца Анхел Ди Мария остава тотална загадка. В днешните материали на испанските водещи спортни всекидневници има огромни разминавания за това къде ще играе халфът през следващия сезон.

„AS“ твърди, че Байерн Мюнхен са атакували с късна оферта за аржентинеца. Заедно с това, същото издание пише, че Единсон Кавани е много близо до трансфер в Манчестър Юнайтед, но сделката щяла да стане факт, след като Ди Мария подпише с ПСЖ.


„Mundo Deportivo“ пък съобщава, че преминаването на Ди Мария във френския шампион се бави, тъй като сега босовете на ПСЖ са решили да включат Марко Верати в сделката. Този ход бил продиктуван от желанието на парижани да смъкнат сумата, която трябва да платят за правата на Ди Мария.

Остава загадка какво точно ще се случи с Анхел Ди Мария. Факт е обаче, че наскоро агентът Жорже Мендеш, който представлява аржентинеца, каза, че клиентът му ще вземе решение за бъдещето си до края на месец юли. Това означава, че краят на трансферната сага е много близо.

Ощр от категория Трансфери