Намери ни
To Top

Молина: Мога да победя Джоуша само с нокаут

Американският боксьор в тежка категория Ерик Молина прогнозира, че единственият начин да победи Антъни Джошуа е с нокаут. Двамата ще се боксират за титлата на Международната боксова федерация при най-тежките. Шоуто е утре вечер в Лондон.
„Нокаутът е единственият начин, с който мога да спечеля – обясни Молина.


– Не съм тук, за да бия по точки, а за да го просна на пода и да взема шампионския пояс. Всеки един боксьор от тежка категория може да нокаутира съперник. Аз съм много тежък удряч и съм уверен в себе си. Моята основна цел е да стана шампион, а за да го направя, трябва да нокаутирам Джошуа.“

Задачата пред Молина изглежда много трудна, защото неговият противник помита всичко живо пред себе си. До момента Джошуа е спечелил всичките си професионални срещи с нокаут.

Според Молина №1 в тежка категория в света в момента е Дионтей Уайлдър, който е шампион на WBC. Молина вече се срещна с него и загуби с нокаут в 9-ия рунд.

„Вече съм срещал най-добрия в тежка категория – Дионтей Уайлдър. За мен той е №1 в света. Направих мач с него, тези 9 рунда ми донесоха опит. Имал съм и спаринги с него, така че Джошуа не ме притеснява“, каза Молина.

Той се изнерви и на приказките на Джошуа, че ще го накара да изглежда като новобранец.
„Той трябва да се раздаде, за да ме бие. Ако се отпусне само за една секунда, ако допусна малка грешка, ще падне и целият свят ще говори“, каза Молина.

Ощр от категория Бойни Спортове