Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/09/screenshot235965.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Икер Касийяс говори за възстановяването си след сърдечния удар – Sportove
Намери ни
To Top

Икер Касийяс говори за възстановяването си след сърдечния удар

Вратарят на Порто Икер Касияс говори за състоянието си след сърдечен удар, който получи през май.

„Възстановяването е бавно, но трябва да бъде така. Спокойно и бавно. Всички препятствия трябва да бъдат преодолени.


Няма повече пречки. Умът трябва да остане чист. Не искам да съм пример за нищо. Да продължим борбата!“, написа вратарят в своя акаунт в социалната мрежа „Twitter“.

Касияс не обяви края на кариерата си и през юли започна обучение. Порто го картотекира за мачовете през сезона, но засега информация за евентуалното му участие в официални срещи.


На 1 май вратарят претърпя инфаркт по време на тренировка и се подложи на лечение. Самият играч преди това заяви, че все още не е решил дали да продължи кариера си. Ръководството на Порто е готово да предложи на вратаря административна позиция в клуба, ако футболистът реши да прекрати играта си.

В испанския национален отбор Икер Касияс стана световен и двукратен европейски шампион. С Реал Мадрид, вратарят печели шампионата 5 пъти, два пъти в Купата на Испания и три пъти в Шампионската лига. През сезон 2017/18 той стана шампион на Португалия като част от Порто.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558