Намери ни
To Top

Твърда и рискова прогноза за Мача на деня: Лудогорец – Базел

В Мача на деня за родните фенове българският шампион Лудогорец се изправя срещу отбора на Базел, с надежда за първа победа в груповата фаза на Шампионска Лига. Това се предполага, че ще е най-лесният двубой, в групите, на Лудогорец. Българите все още имат шанс да се борят за 3-тото място и да продължат в Лига Европа. Зелените дори мечтаят и за 1/8-финал в ШЛ.


Лудогорец – Базел 21:45, Сряда:

Орлите от Разград до момента имат две загуби, но не се представят никак зле, след като се очакваше да бъдат боксови круши за Реал Мадрид и Ливърпул, те загубиха трудно в последните минути с 2-1 и в двете срещи. Специалистите на футболни прогнози, обаче смятат че тимът има голям шанс за първи точки в този мач. Отборът игра леко прибрано, в очакване за контра атака и явно този стил се оказа печеливш, след като само късмет не им достигна, за да се доберат до точката. В първенството на България разградчани се представят колебливо и губят точки в доста от мачовете си.

Базел показа зъбите си, след като победи неочаквано Ливърпул като домакин с 1-0, а и игра доста атакуващо в гостуването си на Реал Мадрид, в което загуби с 5-1, но изпусна доста чисти ситуации. В първенството на Швейцария, Базел заема второ място, като е на едва 1 точка от първия.

Вероятни състави:

Лудогорец (4-2-3-1): Стоянов, Минев, Моци, Александров, Кайсара, Дяков, Ешпиньо, Абало, Марсиньо, Александров, Безяк

Базел (3-4-3): Вачлик, Шьор, Сучи, Самюел, Хака, Фрей, Дие, Хамауди, Ел-Нени, Стрелър, Емболо

Миналата година двата отбора се срещнаха в квалификациите за Шампионска Лига, като Базел спечели и двата мача, с по 2 гола разлика и логично продължи напред. Надеждата на Лудогорец е че Базел имат доста контузени и един наказан, докато за българите липсват единствено Барт и Златински. Лудогорец имат нужда от победа в този мач и трябва да играят по-атакуващо, а Базел показаха миналата година, че знаят как да вкарват на българите, за това най-логичната прогноза е за над 2.5 гола в мача.

Твърд залог: Над 2.5 @ 2.15

Рисков залог: Над 3,5 @ 3,75

Ощр от категория Шампионска лига