Намери ни
To Top

100 процента сигурно! Лудогорец ще играе 1/8-финал в Шампионска лига

100 процента сигурно – Лудогорец  ще играе 1/8-финал в Шампионска лига. Орлите ще влязат сред топ 16 на най-силните отбори в Европа. С абсолютна убеденост това заяви лично босът на зелените Кирил Домусчиев.

„Без цели няма как да стане.


Не ме разбирайте грешно, класирането за 1/8-финал не е заповед. Но това е голямата цел пред Лудогорец. Искахме да станем шампиони и го направихме. После желаехме силно влизане в групите на Шампионска лига и го сторихме. Сега голямата ни цел е да играем в 1/8-финалната фаза на ШЛ. Не казвам, че ще го направим тази година, но ако не се случи ще пробваме, догодина или след две. Рано или късно ще постигнем и тази наша цел“, категоричен е Кирил Домусчиев.

Респект пред самочувствието на боса. Домусчиев не се задоволява с малко. Той с абсолютна убеденост твърди, че Лудогорец ще играе в осминафиналите на Шампионска лига. Ако това не се случи този сезон, орлите със сигурност ще го постигнат през някоя от следващите кампании.

Най-гръмката заявка давана в българския футбол от години насам. Топ 16 на Европа – това е целта на Лудогорец и тя ще бъде изпълнена, заричат се от Разград.

Ощр от категория Тема на деня