Намери ни
To Top

Пълна почивка за героите от Белград

Лудогорец ще излезе с изцяло нов състав в мача с Ботев, но той може да притесни и най-хладнокръвния треньор в елита. Наставникът Георги Дерменджиев е решил даде почивка на героите от „Мала Маракана“ най-вече заради емоционалното и психическото им-изтощение.

На вратата ще застане националът на Канада Милан Борян, докато в отбрана ще се разчита на преквалифицирания понякога като десен бек Лукас Саша. Неговото сравнително необичайно присъствие се налага заради контузията на титуляра Сисиньо.


В центъра на отбраната са новото попълнение от Колумбия Паломино и националът Георги Терзиев. Възможно е все пак някой от тях да бъде сменен от грешника в първия двубой Игор Пластун, за да може украинецът да се обиграва. Отляво ще бъде друг универсален играч – Витиня.

Като дефанзивни халфове ще се отразяват бившият капитан на Стяуа и участник на европейското Андрей Препелица, както и включилият се силно срещу Цървена звезда – Абел Ани-се. На крилата също може да завиди кажи-речи всеки клуб на Балканите. Отдясно е юношата на Аякс и автор на три гола досега в ШЛ – Джоди Лукоки, а отляво Върджил Мисиджан. На върха на атаката ще бъде Кишада, който е един от четиримата в тима, участвал в спечелването и на петте титла, а зад него се очаква да играе друго ново попълнение – Кампаняро.

Ощр от категория Шампионска лига