Намери ни
To Top

Треньорът на Севиля: Ливърпул е много сериозно предизвикателство за нас

Треньорът на Севиля Унай Емери заяви преди мача на тима си срещу Ливърпул, че тимът от Висшата лига е много сериозно предизвикателство за играчите му, което идва в много специален мач.

Севиля и Ливърпул се изправят един срещу друг във финала на турнира Лига Европа в Базел на 18 май (сряда).

Пред сайта на УЕФА треньорът на Севиля Унай Емери коментира, че всеки финал е много специален мач. Той добави, че футболистите му са напълно наясно с това, и с възможността да направят име както в Испания, така и в Европа, което може да даде тласък на професионалните им кариери.


Треньорът на Севиля добави, че всичко това дава на играчите му допълнително вдъхновение за предстоящия мач.

Емери добави, че всеки финал е много специален, тъй като трябва да си готов за битка от първата до последната минута, тъй като във всеки един миг може да преминеш от едната крайност в другата не само като емоции. Важното е да успееш да се справяш точно в такива ситуации, като треньорът се надява играчите му да покажат, че умеят това в предстоящия мач.

Унай Емери добави, че Ливърпул е много сериозно предизвикателство за отбора му, като в момента английският отбор е намерил най-добрата си игра в турнира Лига Европа.

Треньорът добави, че в Ливърпул са наясно, че ако тимът спечели турнира Лига Европа, следващият сезон ще играе в Шампионска лига, което е допълнителен стимул.

Ощр от категория Футбол