Намери ни
To Top

Младшата на моряците отстъпи на Левски с 1:3

В дербито на 32-я кръг на Елитната футболна група до 17 години юношите младша възраст на „Черно море“ отстъпиха на „Левски“ с 1:3 на стадиона под Аспаруховия мост.

Домакините започнаха надъхано двубоя и през първите 10 минути пропиляха няколко изгодни положения. Така се стигна до 12-та минута, когато при едно балонно центриране и грешка в отбраната на варненци гостите откриха резултата. Следващите 10 минути „сините“ свалиха интригата, като отбелязаха нови две попадения след контраатака и разбъркване пред вратата на „моряците“.


В 32-та минута Калоян Диев върна едно попадение, а малко по-късно Емил Янчев пропусна да реализира дузпа и това се оказа преломният момент в мача.

След почивката „Черно море“ имаше териториален превес, но не можа да пробие отбраната на „Левски“.

За сайта „Черно море“ наставникът Георги Попов заяви, че е разочарован от загубата, тъй като според него пропиляните възможности в началото и за пореден път лесно допуснатите голове са се оказали решаващи за крайният изход.

В следващият 33-и кръг „моряците“, които са на 7-о място в класирането, гостуват на друг от лидерите в шампионата – „Славия“.

Ощр от категория Футбол