Намери ни
To Top

Отзивите след победата на Локомотив над Ботев

Вижте коментарите на футболистите на Локомотив Пловдив след победата над Ботев с 2:1. Нападателят на Локомотив (Пловдив) Емил Гъргоров- Бадема изрази задоволство от победата над Ботев, като похвали феновете на „смърфовете“ след успеха с 2:1.

„Първото полувреме не се получаваха нещата. Всички мачове са важни и излизаме да подобряваме играта.


Днес първото полувреме не се получи, но хубавото е, че второ проявихме характер. Така се печели дерби с битка и характер. Относно феновете, мога да кажа, че са уникални. Навсякъде ни подкрепят и им свалям шапка. Дано да ги радваме още дълго“, коментира Бадема.

Десният защитник на Локомотив (Пловдив) Пламен Крумов също бе много щастлив от победата над Ботев (Пловдив), но няма никакъв спомен от мача, след като бе заменен принудително след тежък удар в главата.

„Да ви кажа, нищо не си спомням. Освен един фаул срещу мен на корнера и техния гол. Затова нямам коментар за мача. Изключително съм щастлив, че показахме на всички, че сме по-класният отбор и зарадвахме многобройните фенове, които бяха на стадиона да ни подкрепят“, каза Крумов.

В средата на първата част той получи тежък удар в скулата и бе изваден принудително от терена.

„В момента наистина разбирам как се чувстват съперниците на Кубрат Пулев след мача с него“, коментира Крумов.

Мартин Камбуров: „Учудващо беше колко лошо влязохме в мача, защото сме опитен отбор и не трябваше да го допускаме. Цяла седмица се говореше, че Ботев ще дойдат едва ли не с децата на „Лаута“, а те са сериозен тим и не бива да бъдат подценявани. Преди почивката не намерихме играта си, но пък е радващо, че успяхме да обърнем мача“, коментира Камбуров.

„Важното е, че зарадвахме феновете и се реванширахме за тежката загуба от Берое. Не искам да коментирам изказванията на техния треньор преди двубоя. Треньорите имат по-добра преценка от нас, футболистите. Сега ни предстоят интересни мачове с Левски и Лудогорец. Нашата цел е петото място и мисля, че ще го задържим“, добави Мартин Камбуров.

Ощр от категория Футбол