Намери ни
To Top

Пике запуши устата на футболистите на Реал, звездата на Барса отвърна смело на подигравките (вижте какво каза Пике)

Защитникът на Реал Мадрид Алваро Арбелоа се присмя на загубата на Барселона в гостуването на Реал Сосиедад снощи. Каталунците загубиха с 1:0 в Сан Себастиан.

„Колко трудно е да се спечели, когато съперникът е с 11 футболисти на терена. Велик мач на Ияраменди и забележителен на Гранеро.


Обещанията са спазени. Поздравления от Пирата“, написа 33-годишният Арбелоа в Туитър.

Той намекна, че на отбора на Барселона му помагат съдиите, след като в първия мач от Шампионската лига срещу Атлетико футболистите на Луис Енрике успяха да обърнат развоя чак след изгонването на Фернандо Торес.

Жерар Пике, който по традиция също е активен в социалните медии, побърза да отговори съвсем недвусмислено, пише „Гонг“.

„Играч, който е бил титуляр веднъж в последните 32 мача, не заслужава отговор“.

Арбелоа не се даде и реагира незабавно с: „Е, той може би има право. Има един страхотен филм – „Истината боли“. Последното бе препратка към реакцията на Пике след загубата на Реал с 0:2 от Волфсбург, когато той по аналогичен начин предложи на мадридчани да гледат лентата „Сътресение“ (Concussion). Играчът на Реал обаче допусна лека правописна грешка при изписването на думата „филм“, която му беше надлежно обяснена: „Филм се пише с ударение. Прегръдка.“

„Изгонването (на Фернандо Торес – б.р.) също. Иначе пак си прав. Прегръдка, феномене“, гласеше последната реплика на Арбелоа.

Ощр от категория Тема на деня