Намери ни
To Top

Никол обяви, че обича известен мъж! Вижте кой е той! Не е Гришо, трябва ли да ревнува Димитров?

Никол Шерцингер направи неочаквано признание и се обясни в любов, но не на нашия Гришо!

Хубавицата направи това в свое интервю. Вижте на кой са посветени хубавите думи.

„Той е уникален, голям. Обичам го от все сърце“, заяви Никол, а обектът на възхищението й се оказа великият певец Андреа Бочели.


Двамата ще пеят заедно на една сцена по време на концертите му в Ирландия и Великобритания, а песента, с която ще зарадват публиката е „Don’t cry for me Argentina“ на Мадона от филма за Евита Перон, пише kliuki.bg

Никол Шерцингер и преди е пяла с Андреа Бочели, но не може да престане да се диви от него и да му засвидетелства обичта и уважението си. Това, което шокира всички обаче бе фактът, че в това си интервю певицата не каза и дума за Григор Димитров.

Когато я попитали за връзката й с Гришо, Никол само се усмихнала и отклонила въпроса. Може да се сметне, че тя нарочно иска да запази в тайна личното си пространство, но преди време не пропускаше случай да говори и да се снима с бившия си Люис Хамилтън.

Навярно обаче Григор няма повод за ревност в случая, защото става въпрос за възхищението и обичта на Шерцингер към Бочели чисто в план изкуство и човешки отношения.

Ощр от категория Тенис