Намери ни
To Top

Вилем II се завърна в Ередивизи

Вилем II е първият нов член на Ередивизи. Отборът от Тилбург направи 1:1 при гостуването си на Дордхрет в среща от 37-ия кръг на Еерсте Дивизи и си гарантира едно от първите две места в крайното класиране.

Шило Занд даде преднина на Дордрехт в 27-ата минута, но след почивката гостите доминираха. В 73-ата минута Йереди Хилтерман пропусна дузпа, а в добавеното време Майъл де Лоу отбеляза гола, който класира Вилем II в елита.


Рода надви с 2:0 гостуващия Камбуур и също е близо до мечтаната промоция. В последния кръг тимът от Керкраде ще се изправи в пряк двубой за второто място с Грьонинген, който завърши 1:1 при визитата си на Телстар и изостава с 3 точки от Рода.

Отборите, които завършат от трето до осмо място, ще играят плейофи за последната квота за Ередивизи.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558