Намери ни
To Top

Футболна България се тресе! Точно преди най-важния мач! Гриша Ганчев изригна: ЦСКА се…

Точно преди най-важния мач на ЦСКА за сезона, футболна България се разтърсва. Емоциите идват откъм „Българска армия“, ето какво заявява Гриша Ганчев.

„Пред ЦСКА има 2 пътя, купуване на лиценз на друг отбор или оздравяване на старото дружество“, са думи на Ганчев пред хилядите фенове на армейската общност по рано през кампанията.

ЦСКА София пък ниже победа след победа и е на полуфиналите за купата на страната.


Оздравяването на старото дружество пък не изглежда най-възможния вариант.

Така през лятото казусите ще са:

Купуване на лиценз на друг отбор, вариант номер 1, при нов удар срещу ЦСКА.

И в последствие появилото се като идея – създаване на Висша лига.

Феновете на ЦСКА се готвят да направят най-мощната подкрепа за роден тим през сезона като гост при визитата на червените на Берое.

И сега е моментът армейската общност да прецени – подкрепя ли напълно Гриша Ганчев?

Индикациите проектът за Висша лига да не се осъществи са огромни! Тогава червените ще трябва да изберат най-вероятно между 2 опции. С Гриша Ганчев и нов лиценз или отново с години търсене на подходящ шеф за големия гранд и участие в аматьорски лиги?

Факт е, че макар и без много трудни мачове през сезона, при Ганчев ЦСКА се стабилизира и връща в най-голяма степен шампионския си нрав, а какво ще предпочетат феновете, това само те могат да кажат? На този етап се очаква огромна подкрепа от армейската публика в предстоящите мачове на ЦСКА София.

Ощр от категория Футбол