Намери ни
To Top

Тити иска бебе

Константин Папазов е способен на абсолютно всичко. За него няма непреодолими граници и невъзможни неща. Често Тити е демонстрирал поведението си публично, участвал е в какви ли не каузи, дори понякога да са коствали усилията му. Телевизионни зрители и радио слушатели са ставали свидетели на уникални изпълнения от негова страна.


Е, днес беше поредното и със сигурност не и последното…

Президентът на Националната баскетболна лига и Левски гостува в предаването „На кафе“ в Нова телевизия. Участието му бе по повод започващо риалити тази вечер в ефира на телевизията. Тити ще бъде част от звездите, които ще имат различни задачи. Една от тях, например, е да продават дюнери. В края на гостуването си в предаването Тити рекламираше козметичен продукт, а накрая взриви ефира: „Това е събитие, уважаеми зрители. С помощта на Джин Джира медикасол смятам, че ще забия последния пирон в моето желание. Скъпа Марги, искам да имаме бебе!“

Тити и Марги имат двама сина – Сашко и Димитър-Желко. Кръстници на двамата станаха легендарният Желко Обрадович и Димитрис Итудис, настоящ треньор на ЦСКА (Москва). Темата с третото дете в семейство Папазови не е от днес. В шеметния сезон на Левски, в който обра три купи – пролетта на 2014 година, Тити бе призован за бебе от публиката след един от мачовете.

Ощр от категория Баскетбол