Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2016/02/photo_9822211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Домусчиев за решението да напусне Разград: Този стадион е направен за… – Sportove
Намери ни
To Top

Домусчиев за решението да напусне Разград: Този стадион е направен за…

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира проблемите със стадиона в Разград и вероятността клубът да бъде преместен в друг град. Шампионите не са съгласни с новите условия по концесията на съоръжението.

„Този стадион е направен за хората в града. Аз съм инвестирал 25 милиона лева там, направили сме добър отбор, радваме привържениците с добри игри и успехи.


Развиваме инфраструктурата, спорта, общината. Този стадион не е мой, той е на феновете, на футболистите, на града… А от Община Разград ни извиват ръцете. Стадионът си е на общината. Те искат да го превърнат в пустеещ паметник на глупостта и пошлостта“, заяви Домусчиев пред БЛИЦ СПОРТ.

„Най-лесно е да преместя отбора. От това губят жителите на Разград и спорта в града. Мога да инвестирам парите си на друго място“, допълни той пред БЛИЦ.

На въпрос очаква ли все пак благоприятна развръзка и оставане в Разград, Домусчиев отвърна:
„Честно казано, не знам дали искам тази благоприятна развръзка. Започнах да се ядосвам много на това, което се случва“.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558