Намери ни
To Top

Шок за Ето’о! Бившата му разкри всички мръсни секс тайни, вижте какво правел звездата в леглото

Книга със секстайните на бившата звезда на Барселона Самуел Ето’о е на път да взриви Франция. Бившата любовница на голаджията Натали Коа е написала цял роман за седемгодишната им връзка. Литературното произведение е озаглавено „Порно за отмъщение – футбол, секс, пари: изповедта на бившата на Самуел Ето’о“. В него 29-годишната ексизгора на футболиста се заканва да извади на бял свят всичките му мръсни тайни.


Именно това вся ужас в именития нападател и го принуди да наеме армия от адвокати, които, в крайна сметка, успяха да му спечелят малко време. Книгата на разлютената любовница трябваше да излезе вчера, но бе временно блокирана от местните власти. Съдебната битка между двете страни стартира в средата на следващия месец, а от изхода й зависи репутацията на камерунския нападател. Това не е първи сблъсък между двамата.

Преди две години Натали обвини Ето’о, че е публикувал в интернет нейни голи снимки с цел отмъщение след раздялата им. „Изненадана съм от решението на съда. Самуел постоянно се опитва да ми затвори устата, а аз просто искам да разкажа своята история“, оплака се Ноа от решението на властите. Бившата на ритащия в момента за Анталияспор нападател получи подкрепа от Оливие Пардо, който е адвокат на издателската къща, държаща правата на книгата. „Тя има правото да пише за личния си живот. В него, естествено, присъстват и хората, с които го е споделяла“, отсече той.

Източник: Стандарт

Ощр от категория Акценти