Намери ни
To Top

Шок! Хванаха плеймейтката Елена Кучкова да кара кола само по зърна, вижте скандалните кадри (видео и снимки 18+)

Мис Плеймейт Елена Кучкова се пусна по зърна. Знойната блондинка, която е абсолютно разкрепостена, за пореден път показа, че няма никакъв срам.

За „Добро утро“ миската поздрави феновете със снимка от колата. На която е само по… силикон, видя HotZona.


Блондинката шашна и най-разкрепостените мъже, които направо останаха с отворени уста при вида й. „Облеклото” на Кучкова включваше мрежест потник с камъни по зърната, но всичко друго се виждаше съвсем ясно.

„Разврат от сутринта“, „Брутална!“, „Ау, какви очи“, въздишат мъжката половина от феновете на Кучкова. И не крият, че им се иска, блондинката да покаже доста повече и от това.

Що се отнася до палавата Елена, тя няма свян и неведнъж го е показвала. Освен да се плацика по голо дупе в басейна, изкусителната блондинка също така демонстрира редовно прелести в социалната мрежа.

Мнозина още помнят знойните й снимки от сауната, където се пусна почти гола. Както и кадрите от интимна фотосесия, на която позира без дрехи, прикрила, само и единствено гърдите си с ръка.

Колкото до буйните прелести на плеймейтката, във „ВИП Брадър” още не са забравили за нея. Припомняме ви, че заедно със Зорница Линдарева тя доста изпоти Иво Аръков. Тогава и двете лъснаха дибидюс голи, само с лепенки върху зърната и гордо си развяваха гърдите пред затворения в стъклената клетка Аръков.

А той неслучайно не можеше да откъсне очи от тялото й.

32 37 57 fh

Ощр от категория Акценти