Намери ни
To Top

Алегри: Можехме да се справим по-добре

Старши треньорът на отбора на Ювентус – Масимилиано Алегри, смята, че “старата госпожа” е можела да се представи по-добре през сезон 2023/2024. Това заяви наставникът на тима след равенството 1:1 със състава на Рома от 35-ия кръг на италианската Серия “А”.

„Има малко съжаление, защото можехме да се справим по-добре. Понякога футболът не познава милост.


В един момент всичко върви добре, а в друг не. Когато основната цел изчезне от поглед – въпреки че знаехме, че Интер очевидно е по-силният отбор – тогава, като правило, намаляваш“, каза Алегри.

Три кръга преди края на сезона “бианконерите” са трети, като при загуба срещу Болоня в предпоследния мач от кампанията дори могат да загубят бронзовите медали. Утехата за момчетата на Алегри би могла да бъде, ако спечелят Купата на Италия на 15-и май (сряда) срещу отбора на Аталанта.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558