Намери ни
To Top

Писна му! След поредните разкрития, Божинов брани честта си

Футболистът Валери Божинов вече е решил да вземе сериозни мерки срещу провокациите спрямо него в различни медии. Играчът на сръбския Партизан се обърна към съда, заради зачестилата практика никому неизвестни девойчета да се сдобиват с едноминутна слава на негов гръб. Нападателят е оторизирал адвокатите си за 2 подобни случая, един от които – разкритие на Блиц от преди седмица.

Тогава наяве излезе шокиращ чат между футболиста на „гробарите” и красива 19-годишна студентка.


Пикантната кореспонденция между двамата била разпространена от близка нейна приятелка, а от чата става ясно, че двамата са уговорили среща помежду си в Белград на разноски на Божинов. Кореспонденцията бе изключително пикантна, а девойката, наричана в разговора  „Малко коте“, дори заяви:  „Мале, толкова далеч заради мъж никога не съм ходила!“.

Няколко дни след като тези скрийншотовете плъзнаха из Интернет, в социалните мрежи са се появили и нови, подобни, но не толкова скандални като първия случай. Те обаче не са успели да стигнат до медиите и няколко часа по-късно са били изтрити от другата „котка”, осмелила се да ги публикува в профила си, след като футболистът взел нещата в свои ръце.

Божинов се е свързал с адвокатите си, които подготвят конкретни мерки за двата случая. „Това е скандално! Някакви никому неизвестни жени решават да станат известни на мой гръб. В това, че аз водя подобна кореспонденция не виждам нищо скандално – аз съм свободен мъж и ще си пиша, с която поискам, и ще си каня, която поискам. Плюс това не аз им пиша, те пишат на мен, и аз като възпитан човек, им отговарям. А те после тръгнали реклама да си правят… Какви са тези жени, айде кажете ми сега…”, коментирал възмутено футболистът.

Покрай данданията с чата и „малките котета”, зевзеците вкараха Валери в градския фолклор, като му посветиха виц: „Основен претендент за зоозащитник на годината е Валери Божинов, който наскоро откри приют за „малки котета”.

Източниците на Блиц разкриват и че Валери си е спретнал оргия с известна дама от столичния хайлайф и сръбкиня, с която флиртът вървял отдавна. Въпросната работи като келнер в ресторант, намиращ се до стадиона на Партизан”

Ощр от категория Акценти