Намери ни
To Top

Тери гузен за Моуриньо и призна: Късметлии сме…

Капитанът на Челси Джон Тери за пореден път се застъпи за уволнения мениджър на тима Жозе Моуриньо. Според защитника играчите са истински късметлии, тъй като босовете на клуба не са ги уволнили.

„Сините“ се представят катастрофално от началото на сезон и заемат 15-та позиция във временното класиране на Висшата лига с актив от 18 точки. Това е причината собственикът Роман Абрамович да освободи португалския специалист.


„Ако имаше как бордът на директорите да уволни една голяма част от футболистите, със сигурност би го направил. И ще бъде прав. За съжаление, в случая негативите обра мениджърът и няма какво да се направи друго. Късметлии сме, че няма как да ни уволнят.“

„Естествено, че не ни е приятно, че се стигна до тук. Ние, като играчи на Челси, знаем каква е отговорността ни и не се крием от нея. Сега ни остава да печелим всеки мач, което знаем, че няма как да стане, но трябва да се опитаме да го направим.“

„Няма да ни е лесно, защото отборите дръпнаха много напред. Виждате един Лестър, който всички очакват да почне да се срива, но те не го правят и си остават лидери. Затова няма да е никак лесно да се преборим за целите си от преди сезона“, сподели Тери.

Ощр от категория Тема на деня