Намери ни
To Top

Моуриньо няма да си взима почивка, иска веднага да започне работа. Ето кои отбори искат Специалния

Уволненият от Челси Жозе Моуриньо няма намерение да си взима почивка от футбола и вече гледа с нетърпение към ново предизвикателство, разкри агенцията, която представлява португалеца чрез официално съобщение.

В изявлението се подчертава, че Моуриньо е бил освободен от „сините“, а не е напуснал по взаимно съгласие, както твърдеше официалното съобщение от страна на Челси. „В своята кариера Жозе понякога е решавал да напусне даден клуб, но само в Челси това се е случвало заради решение на клуба. Той няма да си взима почивка от футбола, не е уморен, настроен е позитивно и вече чака с нетърпение ново предизвикателство.


Жозе няма да посещава мачове на известни отбори, за да не поражда спекулации относно бъдещето си и няма да говори за ситуацията си пред медиите. Той и семейството му ще продължат да живеят в Лондон и се надява да може да го прави на спокойствие“, се казва в съобщението.

„Жозе е изключително горд от 8-те трофея, които е спечелил с тима на Челси и иска да благодари на феновете за безрезервната им подкрепа по време на двата му престоя в клуба. Той се радва, че реши да се върне в Челси и да даде на феновете шампионската титла, която те не бяха печелили от доста години“, се допълва в изявлението от агенцията.

Ощр от категория Трансфери