Намери ни
To Top

Ганчев удря сините право в сърцето! Най-култовият трансфер на 2016-а! От Левски в ЦСКА преминава…

ЦСКА е само на крачка от трансферен удар! Сделката на зимата се пече, като от 2016-а година с фланелката на армейците може да заиграе играч с легендарен статут в червения фолклор.

Става въпрос за бившия футболист на Левски Везалов, който със своя автогол срещу Славия остава в историята на родната А група като антигерой за сините в изключително важен за тях мач. Ето и подробности.

ЦСКА проявява интерес към трима футболисти на втородивизионния Банско.


Един от тях е повече от добре познато име – Димитър Везалов. За негов трансфер на Армията обаче ще може реално да се говори, ако не успее да подпише с Локо (Пловдив), където е от няколко дни на проби, уточнява „Меридиан Мач“.

Както е известно, през 2013 година с екипа на Левски срещу Славия той си вкара прословутия автогол за крайното 1:1, отнело по кошмарен начин титлата на сините насред Герена.

Впоследствие защитникът премина при белите, а през миналия сезон носеше екипа на Банско. Везалов е спряган за част от червената отбрана, където контузия лекува капитанът Александър Бранеков. Така Димитър от играч на сините е на път да стане футболист на ЦСКА.

Ощр от категория Трансфери