Намери ни
To Top

Сър Алекс излезе и призна пред милиони: С изненада видях, че в къщата на Роналдо има стая за…

Сър Алекс Фъргюсън излезе и заяви пред милиони изключително интересни подробности за имението на Кристиано Роналдо в Испания. С изненада, легендарният САФ е установил, че къщата на Роналдо прилича повече на професионална спортна база, отколкото на общоприет дом.

Фъргюсън разказва пред студенти за гордостта, която изпитва от това до каква степен се е развил Роналдо, а ето и какво споделя легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед. Като думите му вече достигат до милионите фенове на червените дяволи и Реал, заинтересовани от живота на КР7.


„Къщата на Роналдо е невероятна. Само фитнесът му е голям наполовина, колкото залата, в която се намираме в момента. Там има абсолютно всички необходими уреди. Кристиано също така разполага с топъл и студен басейн. А най-интересното, което изненада дори мен е специално изградената за Роналдо ледена стая. В нея той стои по 10 минути след всеки мач“.

Така се оказва, че имението на КР7 наподобява съвършена тренировъчна база за Кристиано. Който се оказва абсолютен професионалист и дори в личното си пространство е пригодил условия за тренировки и възстановяване каквито има само в базите на топ отборите.

Ощр от категория Футбол