Намери ни
To Top

Ще направи ли ПСЖ още една стъпка към титлата?

Отборите на Пари Сен Жермен и Лион излизат в среща от 30-ия кръг на Лига 1.

Парижани са безспорен фаворит за спечелването на титлата във френския шампионат, като те могат да застанат на сантиметри от трофея. Задачата им се улесни още повече от факта, че най-сериозният им конкурент сдаде второто място след загуба от Монако с 0:2 по-рано през деня. Именно монегаските се настаниха на подгласническата позиция, като изостават на осем точки от върха, а и са с мач повече.


Въпреки това старши треньорът на парижкия гранд Луис Енрике сподели по-рано през седмицата, че отборът няма да бърза със спечелването на родния шампионат, тъй като тепърва предстоят важни битки срещу тима на Борусия (Дортмунд) в полуфиналите на Шампионската лига.

Също така срещата тази вечер на стадион “Парк де Пренс” ще бъде интересна генерална репетиция преди финала за Купата на Франция в края на май, където отново ще види отборите на Пари Сен Жермен и Лион. А какво ще се случи днес, остава да разберем от двубоя, който започва от 22:00 часа българско време и ще бъде следен на Sportal.bg.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол