Намери ни
To Top

Волфсбург спечели важни три точки в битката за оцеляване

Волфсбург стигна до успех в директна битка с един от конкурентите си за оцеляване в Бундеслигата. „Вълците“ спечелиха с 1:0 домакинството си на Бохум и се отдалечиха малко от зоната на изпадащите. Единственото попадение в мача реализира Йонас Винд в 43-ата минута.

След един ранен шанс за домакините мачът се превърна в нервна битка без много футболни достойнства.


Волфсбург имаше някакво предимство в началото, а Бохум заигра по-добре след първия половин час. Тогава гостите създадоха добра възможност, но вратарят Перван се намеси. Попадение на Остерхаге пък не бе зачетено поради засада.

Добрият период на Бохум завърши с гол в тяхната врата малко преди почивката. Те не успяха да изчистят на няколко пъти и Винд откри резултата. „Вълците“ стигнаха бързо до шанс за гол в началото на второто полувреме, но гостите доминираха играта след почивката. Те обаче бяха спирани от добре организирана защита на съперника.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол