Намери ни
To Top

36-годишният Яго Аспас пак показа как се прави

Капитанът на Селта Яго Аспас изнесе впечатляващ двубой при домакинския успех с 4:1 над Лас Палмас в среща от 32-рия кръг на Ла Лига. 36-годишният нападател реализира два гола и подаде за другите два, с което почти сам донесе успеха на своя отбор.

Благодарение на победата отборът от Галисия се отдалечи на 6 точки от зоната на изпадащите преди останалите мачове от кръга.

Началото обаче беше за гостите, които успяха да вземат преднина в 11-тата минута чрез младока Хуанма Херцог.

Още до почивката обаче Селта обърна в своя полза. Аспас изравни в 37-ата, а след само още две асистира на Вилиот Сведберг за 2:1.

Домакините нанесоха решаващия си удар през второто полувреме с още две попадения набързо едно след друго. В 71-вата резервата Анастастиос Дувикас покачи на 3:1, а в 76-ата той подаде към Аспас за 4:1.

За Лас Палмас това е пета поредна загуба в първенството, но пък тимът е по-напред в класирането и едва ли може да се чувства притеснен.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол