Намери ни
To Top

Ница продължи мъките на Лориен

Ница записа класическа победа с 3:0 в домакинството си на Лориен от 30-ия кръг на Лига 1. Така съставът от Лазурния бряг продължи маките на своя съперник, за когото това е трета поредна загуба и общо пети мач без успех.

Морган Сансон откри резултата в полза на домакините в 22-рата минуа със страхотен изстрел под напречната греда.

В 53-тата минута резултатът бе удвоен, като този път в прегръдките на съотборниците си попадна Жереми Бога, който бе най-суобразителен в едно меле пред вратата, за да отбележи за 2:0.


Класическото 3:0 оформи Еван Гесон, който бе изведен от Жан-Клер Тодибо в близост до вратата, успя да се обърне и да отбележи отблизо пред погледа на двама защитници.

Лориен пък може да се радва, че се отърва само с три попадения във вратата си, тъй като домакините пропиляха още доста добри възможности, а и вратарят Ивон Мвого направи няколко блестящи спасявания.

С този успех Ница събра актив от 47 точки и излезе на 5-ото място във временното класиране. Лориен пък остава на 17-тото място в таблицата с 26 точки.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол