Намери ни
To Top

Ювентус взел решение за Алегри и вече му търси заместник

Ювентус е взел решение за бъдещето на треньора Масимилиано Алегри. В клуба са преценили, че е време да се разделят с наставника след края на сезона, твърди трансферният експерт Фабрицио Романо. Според него специалистът със сигурност ще напусне „старата госпожа“, като междувременно торинци вече мислят усилено кой ще го замени през лятото и към момента фаворит за поста е треньорът на Болоня Тиаго Мота.

„В момента едно от най-интересните имена сред треньорите е Тиаго Мота след страхотната работа, която свърши начело на Болоня.


Според някои информации Ювентус се интересува от него. Доколкото аз знам торинци със сигурност ще се разделят с Масимилиано Алегри в края на сезона. Това са информациите, които получавам от моите източници. Относно Мота, очаквам скоро да има интересно развитие“, заяви Романо в колонката си за Сaughtoffside.

Юве обаче не е едонствения кандидат за услугите на Тиаго Мота. Името на бразилеца с италиански паспорт е спрягано и като вариант за евентуален заместник на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед при евентуално уволнение на нидерландеца.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол