Намери ни
To Top

Гол от ъглов удар и скандал белязаха победата на Уест Хам

Уест Хам постигна първа победа в последните си пет мача във Висшата лига, след като стигна до обрат и успех с 2:1 при гостуването си на Уулвърхамптън. Победното попадение бе дело на Джеймс Уорд-Праус, който се разписа директно от ъглов удар шест минути преди края на редовното време. Преди това двата отбора си отбелязаха по една дузпа. Пабло Сарабия откри резултата в 33-ата минута, а Лукас Пакета изравни в 72-ата минута.


Срещата завърши със скандал. “Вълците” си помислиха, че са изравнили дълбоко в добавеното време, но попадението на Макс Килман не бе зачетено. Решението бе, че резервата Таванда Чирева е бил в засада и е пречел на вратаря Лукас Фабиански да се намеси. Това доведе до меле около съдията Тони Харингтън и помощниците му, което доведе до поредица от жълти картони за играчи на домакините и хора от щаба.

Двата отбора си размениха по едно полувреме. “Вълците” доминираха преди почивката и заслужено се оттеглиха с гол аванс. Тимът на Дейвид Мойс се представи далеч по-добре след почивката. Пакета изравни от дузпа, отсъдена за игра с Килман преди да се стигне до уникалния гол на Уорд-Праус. Победата обаче бе помрачена от контузията, която получи Джаръд Боуен. Английският нападател падна лошо в началото на втората част и получи контузия в лакътя.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол