Намери ни
To Top

Легенда на Рома: Де Роси ми напомня на Анчелоти

Една от най-големите легенди на Рома – Бруно Конти, засипа със суперлативи наставника на тима Даниеле Де Роси. Той дори го сравни с бившия си съотборник Карло Анчелоти, познавайки младия специалист още от юношеските му години при “вълците”.

“За мен Даниеле винаги е бил треньор и на терена заради неговите тактическа интелигентност и решенията, които взимаше. Когато гледах Карло Анчелоти на терена, имах същото усещане.


Нещо повече, Де Роси е чудесен човек и никога не е бил банален. Той пое отбора в труден момент и доказва, че е истински треньор, който е подготвен за всичко. Много се радвам за него. Когато говорим за Де Роси, говорим преди всичко за страхотен човек, а не само за футболен феномен. Той е типът човек, от който се нуждаем в днешния футбол. Помня ранните му години в клуба. Аз го взех като нападател. Ето защо да го видя днес на пейката на Рома е специално”, коментира пред “Кориере дела сера” Конти, който сега е шеф в академията на Рома.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол