Намери ни
To Top

Сашо Везенков пред Sportal.bg: Васил Христов получава възможност, за нещо по-дългосрочно не говорим в момента

Президентът на Балкан Сашо Везенков потвърди пред Sportal.bg, че Васил Христов ще поеме юздите при шампионите до края на настоящия сезон. Селекционерът на младежкия национален отбор ще води ботевградчани в заключителната фаза на сезона след оставката на Небойша Кнежевич.

“Васил Христов ще води отбора с помощник Иван Коцев.


Всичко си остава същото. За нещо по-дългосрочно не говорим в момента – всичко е в техни ръце. Аз продължавам да твърдя, че нашият отбор не е толкова лош, колкото изглеждаше вчера. Всичко е в техни ръце. Ето – имат време за доказване, за да говорим за нещо по-дългосрочно. Имаме млади треньори, треньор на националния отбор U20, доста амбициозно момче – ето, има възможност да покаже всичко, което знае”, бе коментарът на Везенков относно треньорската рокада.

Христов бе помощник-треньор първо на Петър Златанович, а след това и на Кнежевич, но сега ще има шанс да наложи изцяло своите методи при работата си. Балкан показва сериозни колебания през кампанията и в момента заема четвъртото място в класирането на НБЛ с баланс от 15-10, като вчера загуби домакинството си на Черноморец със 71:95. Преди седмица тимът претърпя и провал за Купата на България, отпадайки на полуфиналите.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол