Намери ни
To Top

„Контра“: Трябва ли да се притесняват феновете на Англия, Франция и Испания

Традиционният понеделнишки епизод на “Контра” е фокусиран върху изминалите контроли на грандовете сред националните отбори в последните дни, както и върху предстоящите финални плейофи за класиране на Европейското първенство в Германия.

Англия допусна едно от редките си поражения на “Уембли” от Бразилия, а сякаш повечето критики на медии и фенове бяха насочени към отношението на играчите към контролата. Бразилците бяха доста по-енергични и спечелиха заслужено, а за Гарет Саутгейт остава да прецени дали някой от по-нетрадиционните имена ще получи ключова роля за Евро 2024.

Франция също разочарова феновете си при домакинското поражение от Германия, които пък си възвръщат оптимизма точно преди началото на домашното първенство.


Испанците “станаха жертва” на Колумбия също с експериментален състав, от който остава да се отсеят футболистите в разширения отбор за Евро 2024.

Обновената Италия направи успешно турне в САЩ с нова схема и две коренно различни единайсеторки срещу Венецуела и Еквадор.

Във финалните плейофи за класиране на Евро 2024 пък ни предстоят три интригуващи сблъсъка. Уелс срещу Полша изглежда най-балансирания двубой, а някой от свикналите в последните 10-ина години отбори да участват на големи първенства ще трябва да гледа Евро 2024 по телевизията.

Украйна ще се опита да спре устрема на Исландия, а Грузия ще разчита на завърналия се Хвича Кварацхелия и домакинската подкрепа в опита да пребори Гърция.

Гледайте “Контра”!

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол