Намери ни
To Top

Манол Иванов: Г-н Бербатов се е срещнал с г-жа Мария Габриел

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз гостува в студиото на Sportal.bg, където говори обстойно за ситуацията около предстоящия Конгрес. Той

„Все още чакам от екипа на г-н Бербатов покана за среща с ръководителите на държавата. Само че ще ви кажа защо такава няма да има вече – защото г-н Бербатов се е срещнал с г-жа Мария Габриел.


Затова казвам пред цялата футболна общественост, ако по този начин ние ще казваме какво ще правим и в същото време зад гърба на обществото и на футболната общественост ще си правим срещи с този и онзи, без другите, които са били поканени, или е дадена такава инициатива, така също не трябва да се управлява футболният процес.

Поне да излезе и да каже защо се е видял. Аз няма как да се видя, защото г-жа Габриел или г-н Денков, който беше до вчера министър-председател, няма как да си отделят от времето, за да се срещнат с всеки един от нас. Ние трябваше да бъдем един екип“, заяви бизнесменът в студиото на Sportal.bg.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига