Намери ни
To Top

Борислав Крачанов: Липсваше ни агресия

Отборът на Марица (Пловдив) записа 12-а поредна победа в женската „Демакс“ лига, след като се наложи у дома с 3:0 гейма над Дея спорт (Бургас). Секунди след последната точка пред БНТ говори треньорът на пловдивчанки Борислав Крачанов.

„Преди всичко искам да честитя празника (3 март) на всички българи. Изиграхме добър мач, можехме да бъдем и малко по-агресивни в началния удар и в атака.


Правилно изиграхме ситуациите, но на мен лично ми липсваше малко повече агресия. Нашият съперник, без да го подценявам, не успя да ни провокира да станем по-агресивни. Поздравявам ги за сърцатата игра, бореха се. Успяха да върнат трудни ситуации“, каза Крачанов.

„Подхождаме една идея не толкова агресивни и концентрирани към самия мач и тежестта на мача, знаейки, че ще победим. Колкото и егоистично да звучи. Това е самата истина. От там идват и спадовете. Със сигурност на нас ни се иска мачовете ни да бъдат по-интересни и с по-равностойна игра от всеки един отбор, за да могат всички отбори да израстват. За момента явно това са възможностите на българското първенство“, каза още треньорът на Марица.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол