Намери ни
To Top

Диди Хаман разкритикува завръщането на Кроос в националния отбор

Бившият играч на Байерн (Мюнхен), Ливърпул и Германия Дитмар Хаман разкритикува завръщането на халфа на Реал Мадрид Тони Кроос в националния отбор.

“Дори не е нужно да казваме, че Тони Кроос е изключителен играч. Той е този, който е спечелил най-много титли. Може би най-добрият играч, който някога сме имали.


Кроос е може би най-добрият играч в доминиращ отбор. Грос, Гюндоган и Кроос са на 100 години заедно. Какво мислите, че правят другите държави? Те са пред нас.

Футболът се превърна в спорт за младите хора. От време на време се появява по-възрастен играч. Не можете сериозно да отидете на Европейското първенство или Световното първенство и да играете в центъра на полузащитата с трима играчи на възраст над 30 години“, заяви Хаман пред Sky Sport.

Кроос обяви, че се оттегля от националния отбор на Германия след Евро 2020 през лятото на 2021 г. Той има 17 гола в 106 мача за националния отбор. През януари тази година халфът на Реал Мадрид навърши 34 години, а преди няколко години футболистът обяви, че се завръща за националния отбор.
БТА

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол