Намери ни
To Top

Конате: Искаме да изпратим Клоп подобаващо

Защитникът на Ливърпул Ибрахиме Конате обясни, че новината за напускането на Юрген Клоп в края на сезона е мотивирала допълнително играчите. Мърсисайдци все още са в борбата за четири трофея. Днес те излизат срещу Челси във финала за Купата на Лигата, а освен това са лидери в първенството и продължават във ФА Къп и Лига Европа.

Попитан какъв ефект е имало върху отбора решението на Клоп, той обясни: “Трябва да го приемем, но има и позитивен елемент.


Това е последен сезон за него с нас и ние даваме всичко от себе си, за да го изпратим по възможно най-добрия начин – заради всичко, което е дал за клуба”.

Конате сподели още, че се надява да продължи престоя си на “Анфийлд” още дълго време. “Ясно е, че искам да остана дълго време. Искам да постигна много неща. Най-важното тук е, че летвата е поставена много високо”, каза французинът.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол