Намери ни
To Top

Съставите на ПСЖ и Рен, Мбапе и Дембеле се завръщат сред титулярите

Лидерът в Лига 1 Пари Сен Жермен посреща Рен в мач от 23-тия кръг. Парижани са комфортен лидер с 10 точки пред Брест и с нов успех днес могат да запазят дистанцията от цели 13 пункта пред втория. Тимът на Луис Енрике се намира в превъзходна форма, като последната загуба на отбора в първенството е от септември миналата година, след което се зареди серия от 14 победи и три равенства. Рен обаче също се намира в много добро състояние, като печелят шест поредни срещи в Лига 1.


Тимът е на 7-а позиция, на шест точки от топ 4.

Бретонците са един от най-неудобните отбори за ПСЖ. Рен има цели три победи в последните пет мача между двата отбора, като през миналата година удариха съперника си на “Парк де Пренс” с 2:0.

Луис Енрике няма да може да използва контузените Маркиньос, Милан Шкриняр, Нуно Мендеш, Преснел Кимпембе и Лавин Курзава. Наставникът прави пет промени сред титулярите в сравнение с победата над Нант с 2:0 като гост през миналия кръг. Голямата звезда на ПСЖ Килиан Мбапе се завръща сред титулярите, както и Усман Дембеле. Те, заедно с Брадли Баркола ще са триото в атаката на шампионите. Фабиан Руис заменя Мануел Угарте в халфовата линия, а днес на пейката сядат още Рандал Коло Муани, Марко Асенсио и Уарен Заир-Емери. Лукас Бералдо заменя Маркиньос в сърцето на отбраната, а Ашраф Хакими се завръща на десния бек.

Наставникът на Рен Жулиен Стефан също има проблеми. С трамви са Ендзо Льо Фи, Фабиан Ридер и Махамаду Нажида, а Азор Матусива е наказан. Атаката на бретонци ще водят Амин Гуири и Арно Калимуендо.

ПСЖ (4-3-3): Донарума; Хакими, Бералдо, Данило, Ернандес; Витиня, Фабиан, Канг-Ин; Дембеле, Мбапе, Баркола

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558