Намери ни
To Top

Победи за Генов и Неделчев, загуба за Радулов на турнири от ITF

Антъни Генов се класира за четвъртфиналите на двойки на турнира по тенис за мъже на червени кортове в Анталия (Турция) с награден фонд 25 хиляди долара.

Българинът и Федерико Вале (Италия) победиха представителите на домакините Мерт Алкая и Гьокберк Сариташ с с 6:2, 3:6, 10-8 за 71 минути.

Генов записа три победи без да загуби сет в квалификациите на сингъл и се класира за основната схема. В първия кръг той ще играе срещу номер 5 в схемата Макс Хукес (Нидерландия).


Динко Динев и Виктор Марков пък загубиха във втория кръг на пресявките.

Междувременно, Илиян Радулов отпадна в първия кръг на сингъл на турнира на твърди кортове във Вийена (Испания) с награден фонд 15 хиляди долара. Радулов загуби от Едас Бутвилас (Литва) 3:6, 4:6 за 1:34 час.

На същата надпревара Николай Неделчев записа три победи в квалификациите и се класира за основната схема. В първия кръг той ще играе срещу друг квалификант Андрес Фернандес (Испания).

Неделчев се класира и за четвъртфиналите на двойки. Българинът и Елгин Кублал (Нидерландия) победиха участващите с „уайлд кард“ Давид Мареро-Сантана (Испания) и Друва Мъли (САЩ) с 6:3, 6:2 за 63 минути.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Тенис